Minden egy helyen ami utánfutó alkatrész!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Látogató!  Egyes termékek ára annak beérkeztével módosulhat. A beszerzési problémák és a folyamatosan emelkedő árak miatt egyes termékek ára csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő, megrendelt alkatrészek, kiegészítők beszállításának érdekében mindent megteszünk, de a beszállítás megvalósulásáért garanciát és felelősséget nem tudunk vállalni. Az ebből eredő esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Megértésüket köszönjük Reméljük Ön is megtalálja utánfutójához a keresett alkatrészt, kiegészítőt és így Önt is hamarosan, elégedett és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük ! Webáruházunkban feltűntetett termékek nem teljeskörű alkatrész választékunk, ezért amennyiben nem találta a keresett alkatrészt, terméket, kérem küldjön e-mailt a hiányzó alkatrész, termék, adataival, fényképével és beszerezzük amennyiben lehetséges, vagy helyettesítő terméket ajánlunk. Garantáljuk a minőséget, a személyre szabott kiszolgálást és a folyamatos, megbízható piaci jelenlétet. Megrendelőink az igényeiknek megfelelő legoptimálisabb megoldásokra számíthatnak. Nincs felesleges költség, nincsenek apróbetűs részek. Keressen Bennünket műszaki tanácsért, ötletért, javaslatért. Az alkatrészek cseréje, beépítése során felmerülő kérdésekben is - több, mint húsz éves szakmai tapasztalattal - állunk Vevőink rendelkezésére. Amennyiben hosszabb időt igénybe vevő szakmai tanácsra van szüksége, úgy időpont egyeztetésre van szükség.

A COVID-19 világjárvány, valamint az Ukrán-Orosz háború miatt kialakult esetlegesen felmerülő alkatrész hiány miatt, a web-áruházban megrendelt alkatrészeket azonos kategóriába tartozó termékkel helyettesítjük. 

Az irodában egyszerre fogadható személyek száma korlátozott, így szíves türelmüket kérjük. Amennyiben Ön felsőlégúti megbetegedésben szenved és - vagy lázas, kérjük használja web oldalunkat és a szükséges alkatrészt rendelje meg, melyet a futárszolgálat házhoz szállít Önnek.