Minden egy helyen ami utánfutó alkatrész!

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Látogató!Egyes termékek ára annak beérkeztével módosulhat. A beszerzési problémák és a folyamatosan emelkedő árak miatt egyes termékek ára csak tájékoztató jellegű. Készleten nem lévő, megrendelt alkatrészek, kiegészítők beszállításának érdekében mindent megteszünk, de a beszállítás megvalósulásáért garanciát és felelősséget nem tudunk vállalni. Az ebből eredő esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Megértésüket köszönjük Reméljük Ön is megtalálja utánfutójához a keresett alkatrészt, kiegészítőt és így Önt is hamarosan, elégedett és visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük ! Webáruházunkban feltűntetett termékek nem teljeskörű alkatrész választékunk, ezért amennyiben nem találta a keresett alkatrészt, terméket, kérem küldjön e-mailt a hiányzó alkatrész, termék, adataival, fényképével és beszerezzük amennyiben lehetséges, vagy helyettesítő terméket ajánlunk. Garantáljuk a minőséget, a személyre szabott kiszolgálást és a folyamatos, megbízható piaci jelenlétet. Megrendelőink az igényeiknek megfelelő legoptimálisabb megoldásokra számíthatnak. Nincs felesleges költség, nincsenek apróbetűs részek. Keressen Bennünket műszaki tanácsért, ötletért, javaslatért. Az alkatrészek cseréje, beépítése során felmerülő kérdésekben is - több, mint húsz éves szakmai tapasztalattal - állunk Vevőink rendelkezésére. Amennyiben hosszabb időt igénybe vevő szakmai tanácsra van szüksége, úgy időpont egyeztetésre van szükség.

2024. március 28-ától biztosítania kell minden webáruháznak az MPL-es szállítást webshopjában egy kormányrendelet szerint. Kérjük megrendelésükkör MPL szállítási igényüket a megjegyzés rovatba jelezzék. MPL szállítási díjakról a https://utanfutoalkatreszbolt.hu/szallitasi-dijak menűpontban tájékozódhat 

MPL

Név: MPL, Magyar Posta Zrt.

Cím: Budapest X. ker. Üllői út 114-116.

Elérhetőség: [email protected]

https://www.posta.hu/adatkezelesi_tajekoztato

Az irodában egyszerre fogadható személyek száma korlátozott, így szíves türelmüket kérjük. Amennyiben Ön felsőlégúti megbetegedésben szenved és - vagy lázas, kérjük használja web oldalunkat és a szükséges alkatrészt rendelje meg, melyet a futárszolgálat házhoz szállít Önnek.

Bp.X.Hungária Krt 1-3 átvételi címünk MEGSZŰNT !