Minden egy helyen ami utánfutó alkatrész!

Cégünkről

Az U-FLOTTA Közúti Szállítást Segítő Kft

2002. év elején alakult azzal a céllal, hogy  magánszemélyek és cégek életében felmerülő szállítási problémákra alternatív megoldásokat kínáljon a legjobb ár-érték arányban. Az akkori  megváltozott piaci környezetben, a megfizethető tehertaxik utcákról való eltűnésével komoly űr keletkezett a 350-3500 Kg közötti súlyú eszközök, áruk, csomagok és egyéb divatba jött sporteszközök pl. motor, hajó, quad, jet-ski és különféle hobby célú járművek szállításában. Erre a hiány jelenségre az utánfutók piaci elterjesztését láttuk a legjobb válasznak, mind a magánszemélyek hobby célú szállítási igényeinek, mind a cégek közúti szállítási igényeinek kielégítésére. Ebben a szektorban kezdtünk tevékenykedni folyamatosan bővülő utánfutó választékunkkal.

2006 évtől családi vállalkozásként kizárólagosan csak az utánfutókra koncentrálva fejlesztettük és bővítettük jármű választékunkat, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre, az új műszaki megoldásokra, innovációra. Elsődleges szempontunk, célunk és elvárásunk volt saját magunkkal szemben, hogy garantálni tudjuk  - az általunk gyártott, illetve forgalmazott utánfutók minőségének romlása nélkül - Vevőink részére a legjobb ár - érték arányú terméket, a személyre szabott szakszerű kiszolgálást, a nyitott, kellemes és családias légkört. Napjainkban is nagyon fontos számunkra visszatérő és új Vevőink bizalma és elégedettsége. Utánfutóinkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabva tervezzük és gyártjuk, teljeskörű ügyintézést, valós garanciát és elérhetőséget biztosítva részükre. 2012. év elején elindítottuk alkatrész áruházunkat, vevőink teljeskörű kiszolgálása érdekében. Különös gonddal figyelünk vásárlóink egyedi igényeire és megelégedettségére. Közel húsz éves tapasztalattal a hátunk mögött ingyenes tanácsadással segítjük ügyfeleinket az igényeknek megfelelő legjobb utánfutó és alkatrész választásban. Ingyenes és teljeskörű árajánlat készítéssel segítjük döntéseiket. Műszaki kérdésekben és az alkatrészek beépítése közben felmerülő problémák megoldásában is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Nekünk a legnagyobb elismerést az jelenti, amikor úgy keresnek bennünket, hogy "a barátom, szomszédom, ismerősöm ajánlotta magukat, aki már vásárolt Önöknél és nagyon elégedett volt" 

Köszönjük, hogy minket választanak, köszönjük bizalmukat.